Docententraining
🇳🇱

Docententraining

Welkom bij de docententraining van Moomin Language School!

Onze docententraining is een zelfstudiecursus die een u snelle maar uitgebreide uitleg geeft van Moomin Language School en de principes achter het succes van onze leermethode. Het helpt u te beginnen met het onderwijzen van Engels aan jonge leerlingen en geeft u concrete voorbeelden en tips hoe u het gebruik van Moomin Language School op uw leerinstellingen kunt organiseren.

⏱️
Het doorlopen van de docententraining duurt ongeveer een uur. Als u snel wilt beginnen kunt u het eerste deel (Introductie) doornemen en later terugkomen voor het tweede deel (Theorie en Achtergrond). Voor een heel snelle start gaat u naar onze Snelstartgids (maar kom wel terug voor de docententraining zodra u de tijd hebt).

Na het voltooien van onze docententraining:

  • weet u wat Moomin Language School is en hoe u het kunt gebruiken op uw leerfaciliteit
  • weet u hoe u kunt beginnen met het onderwijzen van Engels aan jonge kinderen
  • hebt u een algemeen begrip van de principes achter de Moomin Language School
  • begrijpt u de vroege taalontwikkeling

Introductie

De materialen in deze sectie helpen u te beginnen met het gebruik van Moomin Language School. Als u niet de tijd hebt om de hele docententraining nu door te nemen, geen zorgen! Begin met de vier onderstaande secties en kom later terug voor de rest als u de tijd hebt.

📽️
Introductie van Moomin Language School
📽️
Tips voor het organiseren van de leerstof
📽️
De belangrijke elementen van Moomin Language School

Klaar voor de start - af!

Nu u een beter begrip van de Moomin Language School hebt en enkele ideeën over hoe u het gebruik kunt organiseren in u leerinstelligen, bent u klaar om te beginnen! Creëer leerlingprofielen, stel de applicatie in en krijg een beter begrip van de speelse lesstructuur met onze stapsgewijze Snelstartgids.

Theorie en achtergrond

In deze sectie gaan we dieper in op de theorie en achtergrond van Moomin Language School U maakt kennis met de vier hoekstenen van de Moomin Language School-methode en de grondbeginselen van het vroegtijdig leren van taal.

📽️
De fundamenten van de Moomin Language School
📽️
De fundamenten van vroegtijdig leren van taal
📽️
Een voorbeeld van een speelse les
🙋
Veelgestelde vragen

Wat is het volgende?

Gefeliciteerd, u hebt nu onze docententraining voltooid! U hebt nu de kennis om Moomin Language School effectief te gebruiken in uw organisatie en de beste leermethode voor Engels ter wereld te bieden, gebaseerd op Finse educatieve principes.

Als u nog niet zeker weet hoe u alles in moet stellen, de leerapplicatie te gebruiken of waar u het speelse lesmateriaal kunt vinden, raadpleeg dan onze Snelstartgids (geschatte tijd om te voltooien is 15 minuten).

Als u vragen hebt of ons feedback wilt sturen, neem dan contact op met het ondersteuningsteam. Ze helpen altijd graag! U kunt hun contactinformatie hier vinden.

Wilt u het laatste nieuws en artikelen over vroege taalontwikkeling ontvangen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief op onze website. U kunt ons ook volgen op onze social media kanalen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Made with ❤️ in Finland

© Moomin Characters™, © 2021 Playvation Ltd. All rights reserved.